Ingyenes online bevezető tanfolyam
Dr. Joe Dispenzával

Tanuld meg, hogyan válhatsz az életed teremtőjévé!

Tanuld meg ezen az ingyenes bevezető online tanfolyamon Dr. Joe Dispenza segítségével, hogyan győzd le a múltadat és teremts új életet a gondolataid, érzéseid és szokásaid erejének megértésével és alkalmazásával, hogy egészségesebb, gazdagabb és boldogabb életet élj!

Az utazásod Dr. Joe Dispenzával 05.29-én kezdődik:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Először Magyarországon!
Angol nyelven, magyar felirattal és magyar szinkronnal is elérhető!

Megvan a hatalmad, hogy megteremtsd a saját jövődet.

Ezen az ingyenes online tanfolyamon többet megtudhatsz a következőkről:

Teremtés

A személyiséged teremti meg a személyes valóságodat. Urald a gondolataidat, hogy uralni tudd az életedet.

Gyógyulás

Tudományosan bizonyított, hogy a test képes gyógyulni pusztán a gondolatok által (“Placebo hatás”). Ismerd meg, hogyan befolyásolhatják a gondolataid a testedet.​

Szabadság

Szabadulj meg a múltad láncaitól azáltal, hogy megérted, a régi emlékeket és szokásokat úgy tudod legyőzni, hogy a jövődről alkotott víziód alapján határozod meg magad.

“Arra vagyunk kondicionálva, hogy azt higgyük, a külső világ valóságosabb, mint a belső világunk. Az új tudományos modell éppen az ellenkezőjét bizonyítja.”

-Dr. Joe Dispenza

Most már hatalmadban áll, hogy formáld magad

Dr. Joe Dispenza ebben az új ingyenes online tréningben megmutatja neked, megvan a belső erőd ahhoz, hogy megváltoztasd az életed irányát és a jövőd minden aspektusát.
 • Értsd meg a gondolataid mögötti tudományt, és azt, hogy a gondolataid hogyan teremtik meg a valóságodat.
 • Törd meg a nem kívánt érzelmi reakciókat és mintákat.
 • Szabadulj meg a múltból származó negatív szokásoktól.
 • Szüntesd meg az önpusztító viselkedéseket.
 • Ismerd meg a spontán remisszió titkát.
 • Add át magad az ismeretlennek, hogy megnyílj a pozitív lehetőségek előtt.
 • Tanulj meg új mágneses töltéseket kiküldeni, hogy magadhoz vonzd, amit akarsz.
 • Szüntesd meg az önpusztító viselkedéseket.
 • Ismerd meg a spontán remisszió titkát.
 • Add át magad az ismeretlennek, hogy megnyílj a pozitív lehetőségek előtt.
 • Tanulj meg új mágneses töltéseket kiküldeni, hogy magadhoz vonzd, amit akarsz.
 • Lépj be a tudatalatti elmédbe, hogy megváltoztasd az agyhullám-mintáidat.
 • Tanuld meg, hogyan tudod átprogramozni az agyadat, hogy új személyiséget és új személyes valóságot teremts.
 • Fedezz fel egy meditációs módszert, amellyel kifejezetten a tudatalatti elmédhez férhetsz hozzá a gyógyulás és a vágyott valóság megteremtése érdekében.

Ezek az ingyenes online
bevezető tanfolyam témái:

1. lecke: Miért olyan nehéz a változás

A változás és átalakulás folyamata, a viselkedésed összhangba hozása a szándékaiddal nehéz folyamat. A kihívás abban rejlik, hogy képes vagy-e áthidalni a tudás és a tapasztalat közötti szakadékot. A változás azonban nem olyan nehéz, mint gondolnád, ha tudod, hogyan összpontosítsd a figyelmedet és irányítsd az energiádat. A tested folyamatosan követi az elméd irányát, ahogyan a figyelmedet a külső világod különböző elemeire irányítod. Lehetséges tehát, hogy a tested éppúgy kövesse az elmédet egy ismeretlen tapasztalatba, mint egy számodra ismerősbe.

2. Lecke: Kvantum perspektíva

Manapság a legtöbb ember a túlélésben él. És a túlélésben élni azt jelenti, hogy stresszben élni. A stressz pedig akkor jelentkezik, amikor az agyad és a tested kibillen az egyensúlyából. Amikor érzelmileg reagálsz a külső környezetedre, elkezded megcsapolni a testedet körülvevő láthatatlan elektromágneses energiamezőt és kémiává alakítod. Stresszben élni azt jelenti, hogy a testet állandóan izgalomban tartja az adrenalinból származó energialöket. Idővel az emberek kezdenek a stresszforrásaik rabjává válni, és elkezdik keresni azokat.

3. Lecke: A meditáció tevékenysége

Ha állandóan stresszben vagy és minden figyelmed a külső világodra irányul, akkor elszakadsz a lehetőségek egységes mezőjétől. Ha azonban csökkented az agyadba a fizikai valóságból érkező érzékszervi információkat, akkor annál jobban tudsz a gondolataid és érzéseid belső világára koncentrálni. Ennek a műveletnek a végrehajtása néhány nagyon jelentős fiziológiai és biológiai változást idéz elő az agyban. Azzal, hogy a figyelmedet áthelyezed a problémákról és elszakadsz a külső világodtól, túllépsz a tested és az idő határain.

4. Lecke: Hogyan csináljuk?

Ebben a leckében Dr. Joe Dispenza megosztja tapasztalatait, ahogy arra kereste a választ, miért esik sokaknak nehezére mérhető változásokat elérni az életükben. Az Engedd el önmagad – …és válj új emberré! című könyvében felvázolta a személyes változás és átalakulás néhány alapelvét. A placebo te magad légy című könyvében megmutatja az embereknek, hogyan gyógyulhatnak pusztán a gondolat által. Ezen az online tanfolyamon megismered, hogy karnyújtásnyira van az összes gépezet, hogy csatlakozhass a téged körülvevő egységes intelligenciamezőhöz. Megtanulod, hogyan szervezd meg a vegetatív idegrendszeredet és hogyan hozz létre több teljességet és egyensúlyt a testedben.

Foglald le a helyed most és vegyél részt ezen a teljesen ingyenes online tanfolyamon!

Regisztrálj

most az e-mail címeddel

Fogadd a leckéket

A postafiókodba kapod az ingyenes leckéket Dr. Joe Dispenzától

Teremts

Alkalmazd a Dr. Joe-tól kapott tudást és gyakorlatokat, hogy elkezdhesd úgy alakítani az életedet, ahogyan szeretnéd!

A boldogság az egyetlen dolog, ami megsokszorozódik, ha megosztod.

Oszd meg ezeket a videókat a családoddal és barátaiddal!

Instagram

Telegram
Whatsapp

Ki Dr. Joe Dispenza?

Dr. Joe Dispenza az áttörést a "Mi a csudát tudunk a világról" című díjnyertes film egyik kutatójaként érte el. A film 2004-ben került a mozikba és ezt követően Dr. Joe Dispenza többféleképpen is kiszélesítette és elmélyítette munkásságát. Fő érdeklődési köre az olyan területek legújabb eredményeivel való foglalkozás, mint az idegtudomány és a kvantumfizika, hogy ne csak a betegségekből gyógyítsuk ki magunkat, hanem jelentőségteljes és boldog életet teremtsünk. Joe mélyen meg van győződve arról, hogy minden emberben benne rejlik az a képesség, hogy életének minden területén elérje a benne rejlő teljes potenciált.

“Dr. Joe Dispenza orvos, tudós és modern kori misztikus... Egyszerű, világos és könnyen érthető stílusban egyetlen kötetbe szőtte a kvantumtudomány paradigmaváltó felfedezéseit és azokat a mély tanításokat, amelyek elsajátításának a múlt szakértői egész életüket szentelték."

— Gregg Braden, a New York Times bestsellerszerzője, a Human by Design és Az isteni mátrix szerzőjének előszavából.