Az új 7 lépéses online haladó mesterkurzus Dr Joe Dispenzával

Magyar nyelven/magyar felirattal

Válj a valóságod teremtőjévé és kezdd el most valóra váltani az álmaidat.

A kurzus hamarosan kezdődik:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A 7 hetes mesterkurzus során megtanulsz egy lépésről lépésre felépített, bevált folyamatot, hogy a gondolataiddal, érzelmeiddel és energiáiddal együttműködve megteremtsd a teljesen új valóságodat és az életet, amelyre igazán vágysz.

A bevezető tanfolyam során megismerted a gondolataid és érzelmeid erejét a saját valóságod megteremtésében… szeretnéd ezt a tudást arra használni, hogy egy teljesen más szintre juss az életedben?

Ha készen állsz egy új jövő megteremtésére és túljutni az érzelmi függőségeiden és negatív érzelmi állapotaidon, hogy elkezdd megjavítani az egészségedet és magadhoz vonzani az összes vágyadat az életedben, A sorsod újratervezése nemcsak a megfelelő tanfolyam a számodra, hanem a válasz mindenre, amit valaha megkérdőjeleztél azzal kapcsolatban, hogy valójában mi lehetséges számodra ebben az életben!

Csak rövid ideig...

 299€ 

a szokásos

699.00 €

helyett

…és szerezz korlátlan hozzáférést!

6 egyszerű részletben is fizethetsz.

Ez a 7 lépéses program lépésről lépésre szóló útmutatót nyújt:

Számos gyakorlati eszköz, amelyek lehetővé teszik, hogy hatékonyan megváltoztasd az életed és megőrizd az elméd és a tested egészségét.

A kulcsok, amelyek lehetővé teszik, hogy felszabadítsd az élet áramlását és felkészítenek az új jövőre.

Utasítások a magasabb energiához kapcsolódásról, hogy felkutasd a potenciális valóságokat és új jövőt teremts.

Korábban a tanfolyam tartalma csak Joe Dispenza Haladó Workshopjának résztvevői számára volt fenntartva. Most te is hozzáférhetsz ehhez a tudáshoz online!

Dr Joe Dispenza számos igaz történetet és esettanulmányt mutat be hétköznapi emberekről, akik hozzád hasonlóan szokatlan dolgokat tesznek, például meggyógyítják magukat a fizikai és érzelmi fájdalomból és megmagyarázhatatlan és súlyos betegségekből. Inspiráló üzeneteket fogsz hallani hétköznapi emberektől, akik különleges dolgokat hajtanak végre a Dr Joe Dispenza workshopjain és szemináriumain tanított legújabb technikák és gyakorlatok használatával. Te is megtapasztalhatod ugyanezeket az eredményeket, ha rendszeresen alkalmazod ezeket a technikákat.

„A sorsod újratervezése“ – 7 lépés az új életedhez

Ez az izgalmas, új online tanfolyam „A sorsod újratervezése“ során a New York Times bestseller szerző, Dr Joe Dispenza megismerteti veled a benned lévő hatalmat, amellyel megváltoztathatod az életed minden területét, sejtszinttől kezdve az egész élettervedig. Már ismered Dr Joe munkásságát? Ebben az esetben nem lesz meglepő, hogy ez a program tele van tudományos ismeretekkel. A több ezer emberrel végzett munkája során történt szokatlan változások egyedi esetei alapján olyan könnyen érthetően magyarázza el a kvantum univerzum erejét, mint senki más. Lefed mindent a neuroplaszticitástól kezdve az anyagi birodalmak és az energia különbségéig és megmagyarázza, hogyan férhetsz hozzá végtelen számú dimenzióhoz, amelyek mindegyike egy másik lehetséges valóságot tartalmaz. Amint ezt elsajátítod, kiválaszthatod a valóságot, amit szeretnél. Ez így igaz – megválaszthatod a jelenedet és a jövődet. Meggyógyíthatod, amit meg kell gyógyítani, egyensúlyt találhatsz, megváltoztathatod, amit meg kell változtatni az életedben és megteremtheted álmaid valóságát.

Csak rövid ideig...

 299€ 

a szokásos

699.00 €

helyett

…és szerezz korlátlan hozzáférést!

6 egyszerű részletben is fizethetsz.

A 7 lépéses online mesterkurzus a következő fejezeteket tartalmazza:

1. FEJEZET: BEVEZETÉS

Dr Joe felkészít a kvantum birodalomba vezető utazásodra és bemutatja az alapvető igazságot, amely az életműve lényege: A gondolkodásod megváltoztatásával hatalmadban áll megváltoztatni az életedet.

2. FEJEZET: AZ EGYSÉGES MEZŐ

Tanuld meg, hogyan éred el a neurológiai hardvert, amelyre szükséged van, hogy kapcsolatba lépj az istenivel, vagy ahogy mi nevezzük, az egységes mezővel. Ebben az úttörő leckében Dr Joe mélyrehatóan megtanítja, hogyan tudod megérteni az isteni áramlását és használni, hogy megteremtsd az utadat a jövőbe.

3. FEJEZET: AZ ENERGIAKÖZPONTOK PROGRAMOZÁSA

Az energiaközpontjaid a “gyógyító anatómia” lényeges részei. Mindegyiknek saját frekvenciája, energiája, kémiája és tudatossága van, valamint specifikus hormonok és mirigyek tartoznak hozzájuk. Tanuld meg itt, hogyan tudod újra programozni ezeket az energiaközpontokat!

4. FEJEZET: TÚLNŐNI SAJÁT MAGADON

Ebben a megvilágosító fejezetben megismered, hogyan fejlődik ki az agy és hogyan dolgozza fel az információt, beleértve az érzelmeket és tapasztalatokat. Ha megérted a tudatos és a tudatalatti elme közötti különbséget valamint azt, hogy az agy hogyan reagál a stresszre, ez jó helyzetbe hoz, hogy átvedd az irányítást a jövőd felett.

5. FEJEZET: TÉR-IDŐ ÉS IDŐ-TÉR

Ebben a fejezetben behatolunk a kvantumfizika izgalmas középpontjába. Együtt továbbfejlesztjük az anyag kontra energia modellt és új valóságokat fedezünk fel, amelyek mindig körülöttünk voltak, de most már használni is tudjuk őket. Szerencsére a sokéves tapasztalatának köszönhetően Dr Joe még a legnehezebb fogalmakat is könnyen érthetően el tudja magyarázni!

6. FEJEZET: EMLÉKEZNI A JÖVŐRE

Most igazán rálépünk a gázpedálra a jövőd megteremtésében. Ebben a fejezetben Dr Joe bemutat két nagyszerű eszközt, amelyek segítenek valóra váltani az életet, amit szeretnél. Mindegyik eszköz egy meghatározott célt szolgál és sikeresen alkalmazták őket számos Haladó Workshopon.

7. FEJEZET: VÁLASZD ÖNMAGAD

Ebben a végső fejezetben Dr Joe elmagyarázza, hogyan tudod a tanfolyam során gyakorolt hihetetlen munkát beépíteni az elfoglalt életedbe. Megtanulod, hogyan tudod biztonságosan elkerülni a leggyakoribb problémákat, amelyekkel szembesülhetsz, amikor beépíted a munkát a mindennapi életedbe.

Csak rövid ideig...

 299€ 

a szokásos

699.00 €

helyett

…és szerezz korlátlan hozzáférést!

6 egyszerű részletben is fizethetsz.

Mindezt tartalmazza a különleges ajánlatod! 

A kurzus résztvevőjeként exkluzív hozzáférést kapsz további tartalmakhoz, amelyek kifejezetten úgy készültek, hogy még jobban támogassanak az utazásodon.
A sorsod újratervezése
7 lépés az új életedhez magyar és angol nyelven
749 €
Munkafüzet
Munkafüzet az online kurzushoz. Átfogó, 44 oldalas munkafüzet letölthető PDF formátumban. Minden fejezet legfontosabb részeinek összefoglalója ismétlés és áttekintés céljábó.
49 €
Hanganyag
Minden lecke letölthető hang fájlként. Így letöltheted a tanfolyami fájlokat a mobilodra és útközben is hallgathatod!
49 €
Bónusz
Meditáció “Az energiaközpontok megáldása – 1. rész”“
Nemcsak megtanulod az elméletet, hanem azonnal képes leszel alkalmazni önmagadra a meditációd során.
Magyar nyelven
25 €
Bónusz
Meditáció “Az energiaközpontok megáldása – 2. rész“
Az online tanfolyamon Dr Joe elmélyíti az “energiaközpontok megáldásának” ismereteit és a következő szintre emeli a meditációt.
Magyar nyelven
25 €
Bónusz
Új potenciálokra hangolódni meditáció – hogy tartósan megnöveld az energiaszintedet és a vonzásod erejét, hogy a legjobb jövődet élhesd!
25 €
Bónusz
20% kedvezmény a MindMovies szoftver licenszére. A MindMovies szoftver Dr Joe haladó workshopjainak fontos eszköze, segít abban, hogy azonnal valósággá változtasd az új jövődet.
20 €
Bónusz
Az online kurzussal hozzáférést kapsz 6 előre elkészített MindMovie filmhez az élet különböző területein
Magyar nyelven
147 €
Bónusz
Flow Coaching felvételek, hogy segítsenek áramlásba kerülni a saját életedben!
89 €
Bónusz
4 részes bevezető online képzés
29 €
Bónusz 
Dokumentumfilm – “A természetfeletti elme – Az átalakulás művészete és tudománya” Dr Joe Dispenzával: Ebben a dokumentumfilmben mélyen belemerülünk látszólag természetfeletti jelenségekbe, mint például a spontán gyógyulások és a rövid idő alatt bekövetkező drasztikus változások.
149 €
Bónusz
Három barát beszélgetése Dr Joe Dispenzával, Gregg Bradennel és Bruce Liptonnal: A pódiumbeszélgetés minden ember hatalmáról és lehetőségeiről! Ebben a videóban átélheted az úttörő kerekasztal beszélgetést a saját területük három kiválósága között!
 
79 €
Bónusz
M
editációs zene – 4 zenedarab Martin Kirkhaugtól a meditációd elmélyítéséhez.
30 €
Bónusz
Dr Joe Dispenza megjelenése a Heal Kongresszuson – Éld át Dr Joe megható előadását ezen az exkluzív felvételen, ahol más szakértőkkel beszélget a gyógyítás új és átfogó módszereiről.
89 €

Teljes érték

1554 €

Szokásos ár

699 €

Különleges ár

299 €

Csak rövid ideig...

 299€ 

a szokásos

699.00 €

helyett

…és szerezz korlátlan hozzáférést!

6 egyszerű részletben is fizethetsz.

Dr Joe Dispenza csomag

Szerezd meg a teljes csomagot most: Az elme hatalma az anyag fölött tanfolyammal együtt 10% kedvezménnyel.

A tanfolyamod ezeket a különleges részeket is tartalmazza:

1. Meditáció

Hangolódás az új lehetőségekre

A gondolatok az agy nyelve és az érzések a test nyelve és ahogy a hullámok is sokkal erősebbek a jelben, amikor koherensek, ugyanez igaz rád is, amikor a gondolataid és érzéseid összhangban vannak. Így amikor szenvedélyes, érzelmi elkötelezettséggel támogatott tiszta, összpontosított gondolataid vannak a célodról, akkor egy erősebb elektromágneses jelet sugárzol ki, amely feléd vonzza a lehetséges valóságot, amely megfelel annak, amire vágysz.

A kvantummezőben létező összes potenciál elektromágnesesen létezik a jelen pillanatban. Van egy potenciál számodra, hogy egészséges, gazdag, boldog legyél, békében érezd magad, varázslatos, stb. legyél. Ez a meditáció segít koherens agyhullámokat létrehozni, megváltoztatni a létállapotodat és megváltoztatni az energiádat, hogy megfeleljenek a vágyott lehetőségeknek!

2. Meditáció

Az energiaközpontok megáldása I.

Az ismert univerzumunkban minden fényből és információból vagy energiából és tudatosságból áll. Ez azt jelenti, hogy a tested nemcsak ezekből az energiákból áll, hanem következetesen és folyamatosan fényt és információt vagy energiát és tudatosságot küld és fogad. A testedben lévő energiaközpontok információs központok. Mindegyik központnak van egy idegsejtfonata, amely összefüggésben van egy bizonyos miriggyel a testedben. Amikor ezek az idegsejtfonatok inkoherensek lesznek, ez azért van, mert az agy inkoherenssé vált. Amikor ez történik, az idegsejtfonatok kezdik megváltoztatni szerte a testben a különböző, velük összefüggésben lévő szervek, sejtek hormonális expresszióját és idegi vezetőképességét.

Ez a vezetett meditáció során aktiválni kezded az autonóm idegrendszered, hogy a tested energiaközpontjai jobban egyensúlyban legyenek és a tested körüli energiamező is kiegyensúlyozódjon.

2. Meditáció

Az energiaközpontok megáldása I.

Az ismert univerzumunkban minden fényből és információból vagy energiából és tudatosságból áll. Ez azt jelenti, hogy a tested nemcsak ezekből az energiákból áll, hanem következetesen és folyamatosan fényt és információt vagy energiát és tudatosságot küld és fogad. A testedben lévő energiaközpontok információs központok. Mindegyik központnak van egy idegsejtfonata, amely összefüggésben van egy bizonyos miriggyel a testedben. Amikor ezek az idegsejtfonatok inkoherensek lesznek, ez azért van, mert az agy inkoherenssé vált. Amikor ez történik, az idegsejtfonatok kezdik megváltoztatni szerte a testben a különböző, velük összefüggésben lévő szervek, sejtek hormonális expresszióját és idegi vezetőképességét.

Ez a vezetett meditáció során aktiválni kezded az autonóm idegrendszered, hogy a tested energiaközpontjai jobban egyensúlyban legyenek és a tested körüli energiamező is kiegyensúlyozódjon.

3. Meditáció

Az energiaközpontok megáldása II

Az Energiaközpontok megáldásának tanítását tovább fejlesztve Dr Joe bemutatja a szimbólumok használatát, amelyek új információt vagy új utasításokat képviselnek. Akár új tapasztalatot szeretnél teremteni az életedben vagy meggyógyítani egy szervet a testedben, ez a meditáció során vezetni fog, hogy új és izgalmas átalakulásokat hozz létre!

14 napos pénzvisszafizetési garancia!

Még mindig nem vagy benne biztos, hogy ez a kurzus megfelelő a számodra? Semmi gond, csak próbáld ki. Teszteld most a kurzust kockázat nélkül a 14 napos elégedettségi garanciánkkal. Ha bármilyen okból nem vagy elégedett a kurzussal, akkor 14 napon belül teljesen visszatérítjük az árát – indoklás és kérdések nélkül!

Költséghatékony lehetőség: Fizess egyszerű részletekben

Szerezz most hozzáférést a kurzushoz és fizess hat részletben.

Nem lehet új jövőnk, amíg a múltban élünk.
Ez egyszerűen lehetetlen.

Dr Joe Dispenza

Ki az a Dr Joe Dispenza?

Dr Joe szenvedélye az idegtudományok, az epigenetika és a kvantumfizika legújabb eredményeinek metszéspontjában található, célja, hogy feltárja a spontán remissziók mögötti tudományt. Ezt a tudást arra használja, hogy megtanítsa az embereknek, hogyan gyógyítsák meg testüket az egészségüket érintő körülményekből, hogyan változtassanak jelentősen az életükön és hogyan fejlesszék tudatosságukat.
2010 óta tudósokkal és egyetemekkel együttműködve széles körű kutatásokat végez a meditáció agyra és testre gyakorolt hatásairól. A világ különböző pontjain tartott haladó elvonulásai során csapata több mint 12 000 agyi szkennelést (kvantitatív QEEG) és 8000 szívritmus-variabilitás mérést (HRV) gyűjtött össze, hogy megpróbálja összefüggésbe hozni a tartósan emelkedett érzelmek és az önszabályozás szív- és agyműködésre, immunválaszra és az általános test-lélek egészségre gyakorolt hatását. Ő és csapata tanulmányozta továbbá a génkifejeződést, a fehérje szabályozást, az immunválaszt, a neurotranszmitterek változását, a telomer hosszát és a bioaktív sejtanyagcsere részecskék változásait kezdő és haladó meditálóknál egyaránt.
A New York Times bestseller szerzőjeként, kutatóként, előadóként és vállalati tanácsadóként Dr Joe a kutatásai alapján olyan gyakorlati formulát dolgozott ki, amely segít az embereknek átalakítani az életüket.

— Gregg Braden, a New York Times bestsellerszerzője, a Human by Design és Az isteni mátrix szerzőjének előszavából.